companie

Companie

Etanșari Grafex SRL este o companie românesca privata, producatoare de materiale și garnituri de etanșare nonazbest pentru toate aplicatiile, de la cele mai simple pâna la cele din industria nucleara. Dezvoltarea companiei se bazeaza pe cunoștintele și experienta noastra în acest domeniu, precum si pe preocuparea permanenta pentru fabricarea unor produse individualizate, conforme cerintelor și potrivite aplicatiei.

Experienta noastra se extinde dincolo de produsele pe care le fabricam, catre utilajele și instalatiile unde acestea sunt utilizate. Va oferim solutiile sigure care sa va permita îmbunatatirea performantelor echipamentelor la cel mai înalt nivel de calitate și fiabilitate. Pastram o legatura strânsa cu toti colaboratorii noștri pentru a obtine un feedback constant legat de performanta produselor, tocmai pentru a imbunatati permanent calitatea acestora.

Materialele utilizate in fabricarea produselor noastre sunt 100% ecologice, respectand astfel cele mai stricte reglementari in domeniul protectiei mediului (Ex: grafitul expandat, PTFE, fibrele minerale/ sintetice/ organice, etc).

Va oferim sprijinul nostru în rezolvarea situatiilor de maxima urgenta prin livrarea produselor in cel mai scurt timp posibil, precum si prin oferirea de servicii de consultanta din partea specialistilor nostri pentru rezolvarea situatiilor aparute.

In 2022, Etansari Grafex a devenit membra a prestigioasei organizatii European Sealing Association (E.S.A.). Aceasta organizatie care reprezinta elita industriei de garnituri si produse de etansare din Europa pune accentul pe siguranta, eficienta energetica si protectia mediului, fiind concentrata pe elaborarea de standarde adecvate, elaborarea unei legislatii relevante si dezvoltarea tehnologiei de etansare.

Nu oferim doar produse inovative si calitative sau solutii tehnice optime, ci dorim sa dezvoltam parteneriate de lunga durata cu partenerii nostri.

Enumeram cateva dintre avizele si autorizarile obtinute pana in prezent:

Z

Agremente tehnice

Emise de Consiliului Tehnic Permanent pentru Constructii
Z

Autorizatia de Furnizor Feroviar

Emisa de catre Autoritatea Feroviara Romana – AFER
Z

Certificari TA-LUFT

Z

Avizul Tehnic al Centrului de Inginerie Tehnologica si Obiective Nucleare

CITON Magurele, pentru utilizarea produselor GRAFEX in cadrul RAAN
Z

Avize sanitare

Pentru produsele utilizate in special industria alimentara sau in contact cu apa potabila