Grafex la Midstream Oil & Gas Congress

Grafex a deschis seria evenimentelor la care compania noastra participa ca si expozant pe parcursul anului 2018 cu Congresul Midstream Oil&Gas 2018 (www.mogc.eu). Evenimentul a avut loc la Copenhaga (26-27.03.2018) si a constat in organizarea unor conferinte cu tematica domeniului Petrol si Gaze – axate pe sectorul Midstream, precum si in organizarea unui mic pavilion expozitional, acolo unde compania noastra a fost singurul producator de garnituri de etansare prezent in calitate de expozant.

Congresul a reunit reprezentanti a peste 50 de companii de pe intreg mapamondul ce isi desfasoara activitate in sectorul Midstream, inclusiv cateva companii de profil din Peninsula Scandinava. Tinand cont de faptul ca aceasta zona a Europei este una de interes pentru Grafex, mai ales datorita industriei puternice de Petrol si Gaze, am decis sa participam la acest eveniment avand ca principale tinte atat prezentarea produselor pe care compania noastra le pune la dispozitia clientilor sai, cat si dezvoltarea de noi relatii de colaborare cu companii din acest sector de activitate din acest areal geografic.

Tinand cont de gradul ridicat de aplicabilitate pe care produsele noastre il au in sectorul Midstream, discutiile noastre s-au focalizat pe diferitele companii prezente la eveniment care gestioneaza retelele de transport, statiile de stocare/ pompare, sau cele care efectueaza operatiunile de mentananta a obiectivelor de interes.

Urmatorul eveniment la care Grafex va participa ca si expozant este Achema 2018 (11-15.06.2018; Frankfurt, Germania), una dintre cele mai mari targuri de profil industrial din intreaga lume, acolo unde ne puteti gasi in Pavilionul 9, Stand D69! Va asteptam alaturi de noi!