industrii

Industrii

Industria energetica

Industria energetica

Grafex ofera solutii de etansare si produse personalizate pentru toate ramurile industriei energetice – termocentrale, centrale nucleare, hidrocentrale. Produsele Grafex sunt realizate din materiale de etansare specifice acestei industrii si sunt certificate de Institutul de Cercetari CITON din Magurele.

Industria chimica

Industria chimica si petrochimica

Industria chimică reprezinta o ramură industriala importanta, cu instalatii complexe si fluide deosebite de lucru, multe dintre ele fiind foarte agresive sau chiar letale. Din acest motiv, in acest domeniu, siguranta si performanta produselor de etansare este vitala. Solutii complete de etansare, dedicate aplicatiilor din industria chimica sunt in mod continuu testate si certificate pentru acest domeniu.

Industria petroliera si petrochimica

Industria petroliera

Siguranta si incadrarea in limitele maxime ale emisiilor conform reglementarilor europene privind protectia mediului sunt esentiale in acest domeniu. Realizarea etansarilor specifice implica experienta specialistilor nostri in domeniu si o permanenta adaptare la nou.

Industria usoara si alimentara

Industria usoara, alimentara si farmaceutica

Produsele Grafex folosite pentru utilajele specifice acestor industrii sunt avizate sanitar si indeplinesc in totalitate normele in vigoare in aceste domenii.

Industria metalurgica

Industria metalurgica

Conditiile de lucru extreme din acest domeniu presupun folosirea de materiale adecvate si o atentie sporita acordata aplicatiilor. Oferim materiale de etansare si termoizolante de o calitate superioara care vor asigura o mai buna performanta a utilajelor.

Industria constructoare de masini

Industria constructoare de masini

Solutiile complete de etansare pentru diverse domenii ale industriei constructoare de masini, cum ar fi: masini unelte, utilaje si agregate, conducte circuite hidraulice, pneumatice, de ungere, racire, incalzire, aerisire, apa, actionare si armaturi.

Industria prelucrarii lemnului si a hartiei

Industria prelucrarii lemnului si a hartiei

Ca partener al companiilor active in industria prelucrarii lemnului si a hartiei, Grafex are in vedere  oferirea unor produse care sa asigure o eficienta crescuta si eliminarea efectelor negative asupra mediului.

Industria materialelor de constructii

Industria materialelor de constructii

Grafex ofera solutii de etansare complete pentru toate ramurile industriei materialelor de constructii: industria liantilor, industria ceramicii, industria sticlei si industria prefabricatelor. Elementele de etansare sunt folosite pentru tubulaturi prin care se vehiculeaza combustibili si alte fluide periculoase, aer pentru ventilatie si uscare, etc.

Industria santierelor navale

Industria navala

Avand in vedere diversitatea aplicatiilor specifice acestui sector (de la masini unelte, utilaje si agregate, la conducte circuite hidraulice, pneumatice, de ungere, de combustibil, racire, incalzire, aerisire, apa, actionare si armaturi), aproape toate tipurile de produse Grafex pot fi utilizate aici. De asemenea, avem disponibile si servicii profesionale de debitare si constructii metalice specific acestui domeniu.