Newsletter Decembrie 2016

Grafex este prima companie romaneasca din domeniul sau specific de activitate care a fost prezenta ca si expozant la Valve World Expo 2016 (Dusseldorf, Germania).

Expozitia internationala a reunit companii de top de pe intreg mapamondul, si a reprezentat ocazia perfecta pentru Echipa noastra de a se afirma in randul organizatiilor lider de piata in sectorul tehnologiei materialelor si garniturilor de etansare.

Produsele si serviciile oferite de Grafex in sprijinul clientilor sai au reprezentat bazele discutiilor aplicate purtate cu toti cei care ne-au vizitat standul, dar si cu ceilalti expozanti. Fiind singurul participant al industriei romanesti la targ, am incercat sa reprezentam Romania la cel mai inalt nivel de profesionalism si seriozitate. Ca urmare a feedback-urilor primite, putem afirma ca prezenta noastra a fost extrem de apreciata.

Extinderea companiei noastre pe pietele externe reprezinta unul din obiectivele pe care Grafex si le-a propus in urmatorii ani, expozitia reprezentand ocazia perfecta de a ne face si mai vizibili pe piata internationala. Participarea noastra la Valve World Expo 2016 reprezinta un mic pas catre indeplinirea telului nostru, si suntem convinsi ca investitiile continue in tehnologie si capital uman ne vor aduce beneficii in acest sens.

Grafex – we design, we manufacture, we provide!