Newsletter Februarie 2017

Etansari Grafex isi continua politica de investitii continue pe care si-a asumat-o inca de la infiintare, referitor la dezvoltarea capacitatii sale de productie.

Astfel, anul 2017 aduce cu sine construirea unei noi unitati de productie, hala ce va beneficia de echipamente de ultima generatie in domeniul productiei de garnituri si alte materiale de etansare. Motivul pentru care am decis sa ne extindem il reprezinta dezvoltarea continua a companiei noastre din ultimii ani, prin furnizarea de produse si servicii clientilor romani si straini.

De asemenea, numarul membrilor echipei Grafex se va mari cu personal instruit, tocmai pentru a putea raspunde cat mai prompt cererilor de colaborare venite din partea partenerilor. Toti membrii echipei vor lua parte la programe noi de training specializat pe domeniul nostru de activitate, cursuri adaptate ultimelor cerinte din industria etansarilor.

Ramanem fermi in angajamentul luat in fata clientilor nostri de a ramane acelasi partener de incredere, prompt si eficient, capabil sa raspunda tutror cerintelor Dumneavoastra!

Grafex – we design, we manufacture, we provide!