Newsletter Ianuarie 2017

Etansari Grafex si-a propus in anul 2017 sa isi consolideze pozitia de lider pe piata romaneasca a productiei si distributiei de garnituri si materiale de etansare.

Diversitatea produselor pe care le punem la dispozitia partenerilor nostri (garnituri de etansare, snururi de etansare, placi de etansare, kituri electroizolante, garnituri de frecare, etc) si serviciile cu care venim in intampinarea clientilor (asistenta tehnica, training personal, servicii LDAR, debitare profesionala cu jet de apa, prelucrari mecanice, reparatii armaturi, etc) reprezinta elemente care nu fac altceva decat sa confirme calitatea produselor si servicilor Grafex, precum si inaltul grad de competenta tehnica al echipei noastre.

Ca in fiecare an, vom incerca cat mai prompt sa rezolvam toate solicitarile venite din partea clientilor nostri, pastrand acelasi nivel de profesionalism in relationarea personala si comerciala cu acestia.

Va invitam sa apelati la serviciile noastre pentru a putea primi o oferta legata de gama noastra variata de produse si servicii!

Grafex – we design, we manufacture, we provide!