Newsletter Mai 2017

La inceputul saptamanii trecute a avut loc la Hamburg (Germania) prima editie a Congresului European in domeniile Petrochimie si Rafinare (www.prceurope.com).

Evenimentul s-a desfasurat pe durata a doua zile (21-22.05.2017) si a presupus participarea a aproape 40 de expozanti si 150 de delegati din companii provenite din diferite sectoare ale industriei, cum ar fi: prelucrare titei, transport gaze, rafinare, chimie, IT, mentenanta, constructii speciale, etc.

Grafex este singura companie din domeniul sau specific de activitate (producator de garnituri si alte materiale de etansare) participanta in calitate de expozant la acest eveniment, congresul reprezentand o oportunitate excelenta pentru noi de a face cunoscuta gama noastra variata de produse si servicii potentialilor clienti de pe piata externa. Discutiile purtate cu persoane de middle si top-management au fost aplicate, tinta noastra fiind stabilirea de relatii de colaborare de lunga durata cu companii importante din tari, precum: Germania, Italia, Austria, Rusia, Franta, Slovacia, Ungaria, etc.

Suntem increzatori ca participarea la acest eveniment reprezinta un alt pas catre o dezvoltare constanta a companiei noastre pe pietele externe, calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim clientilor nostri reprezentand cheia succesului catre indeplinirea acestui obiectiv.

Grafex: we design, we manufacture, we provide!