Newsletter Martie 2017

Etansari Grafex va fi singura companie romaneasca prezenta ca si expozant, in perioada 21-22.05.2017 (Hamburg, Germania), la Congresul European in domeniile Petrochimie si Rafinare (www.prceurope.com).

La acest eveniment vor participa peste 300 de reprezentanti ai companiilor europene de top din domeniile: Petrol si Gaze, Rafinare, Protectia mediului, Tehnologie, etc. In cadrul congresului vor lua cuvantul peste 50 de speakeri ce vor aborda probleme de interes major la nivel european in aceste domenii specifice: legislatie, investitii, tehnologie, financiar, dezvoltare proiecte internationale, etc.

Evenimentul reprezinta oportunitatea perfecta pentru echipa noastra de a prezenta produsele marca Grafex destinate acestor industrii (Ex: garnituri spirometalice, garnituri metalo-plastice, snururi de etansare, etc), dar si de a dezvolta noi parteneriate cu potentiali clienti. Astfel, dorim sa continuam politica de dezvoltare a companiei noastre pe pietele externe, prin stabilirea de noi relatii de colaboare cu parteneri straini in ceea ce priveste furnizarea de produse si servicii de calitate optima in domeniul etansarilor.

Va asteptam la standul 29 din cadrul Centrului de Conferinte al Hotelului Radisson Blu Hamburg, acolo unde vom putea schimba impresii legate de tematica evenimentului, dar si despre o posibila colaborare intre Grafex si compania dumneavoastra!

Grafex: we design, we manufacture, we provide!