Newsletter Noiembrie 2017

Orientul Mijlociu reprezinta o zona de interes economic maxim pentru orice companie care doreste sa isi extinda activitatea, in special in domeniul Petrol si Gaze.

Tinand cont de experienta de peste 20 de ani avuta in lucrul cu companii importante din acest sector de activitate, precum si de gama variata de produse de calitate pe care o putem oferi companiilor din aceasta regiune a lumii, am decis sa participam la unul dintre cele mai importante targuri de profil la nivel mondial.

Astfel, in perioada 13-16 Noiembrie 2017, Grafex a fost singura companie romaneasca din domeniul sau specific de activitate (industria etansarilor) prezenta ca si expozant la “The Abu Dhabi International Petroleum Exhibition&Conference – Adipec” (Emiratele Arabe Unite – Abu Dhabi). Evenimentul care a reunit la start peste 2000 de companii expozante din peste 50 de tari, a numarat aproximativ 100.000 de vizitatori pe durata celor 4 zile de desfasurare.

Discutiile aplicate pe care le-am purtat pe parcursul desfasurarii targului s-au axat pe doua directii principale. Grafex a fost privita cu mult interes de catre toti cei care au calcat pragul standului nostru. Garniturile pe care le producem, in special cele spirometalice, dar si ringurile de etansare (RTJ) au reprezentat punctul central al stabilirii de noi relatii de colaborare cu companiile care activeaza in industria petroliera.

Cat despre rezultatele targului – avem vesti bune pe care vrem sa le impartasim cu voi! Despre toate acestea va vom povesti in numarul urmatorul al newsletter-ului nostru lunar! Promitem ca merita asteptarea!