Newsletter Noiembrie 2016

newsletter noiembrie

“Ca sa fii cel mai bun, trebuie sa te lupti cu cei mai buni”. Acesta este motto-ul cu care compania noastra, Etansari Grafex, a pornit la drum atunci cand a luat decizia de a participa, ca si expozant, la cel mai mare targ international destinat industriei – Valve World Expo 2016.

Evenimentul, ce va avea loc in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2016 la Dusseldorf (Germania), reuneste aproximativ 600 de companii de top de pe intreg mapamondul, din tari precum: Statele Unite ale Americii, China, India, Germania, Franta, Italia, Spania, Polonia, Olanda, Cehia, etc.

Compania noastra va fi singurul reprezentant al industriei romanesti de specialitate (tehnologia materialelor si garniturilor de etansare), participarea noastra reprezentand inca o dovada a angajamentului pe care Grafex si l-a asumat vis-a-vis de politica de dezvoltarea durabila pe care aceasta o implementeaza si promoveaza.

Pentru ca mereu am fost deschizatori de drumuri, pornim la drum optimisti ca vom reusi sa incheiem parteneriate de lunga durata cu companii din diferite piete externe, atuurile noastre fiind aceleasi care ne-au consolidat pozitia de lider al pietei de specialitate din Romania: experienta, eficienta, profesionalism si adaptabilitate.

Va invitam sa ne fiti alaturi la acest targ international pentru a schimba impresii, pentru a discuta despre subiecte de interes comun, pentru a definitiva colaborari in interesul ambelor parti!

Ne gasiti in Pavilionul 3, Standul G91!

Va asteptam!