O noua imagine online

Va invitam sa vizitati noul site al companiei noastre, grafex.ro. Avand un design inovativ, acesta contine informatii legate de intreaga noastra gama de produse si servicii. Incercam in fiecare zi sa imbunatatim produsele si serviciile pe care le oferim partenerilor nostri. Etansari Grafex ramane acelasi partener de incredere al industriei, intotdeauna pregatit sa va ofere nu doar un produs, ci o solutie completa adaptata cerintelor companiei dumneavoastra.

 

Partener al ROTRIB’16254x153_1 Grafex este partener al celei de a 13-a Conferinte Internationale de Tribologie, eveniment ce va avea loc in perioada 22-24 septembrie 2016, la Galati. Organizat de Asociatia Romana de Tribologie si Universitatea ,,Dunarea de Jos’’ Galati, sub patronajul Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiitifice, evenimentul reuneste specialisti din domeniul specific de activitate. Echipa noastra va sustine, in cadrul conferintei, prezentari legate de studiul problemelor de frecare si uzare a mecanismelor, cu accent pe tehnologia etansarilor.

 

 

„Investitia in cunoastere genereaza cea mai buna dobanda’’

 

254x153_2Prezenti la ,,Energy and EcoFair 2016’’ Belgrad Extinderea activitatii noastre pe pietele externe se concretizeaza prin prezenta companiei noastre, in perioada 12-14 octombrie 2016, la ,,The 12th International Fair of Electric Power, Coal, Gas and Oil, Renewable Energy Sources, Energy Efficiency and Mining Energy 2016”, acolo unde reprezentantii companiei noastre vor avea intalniri cu reprezentantii companiilor participante, din tari precum: Serbia, Germania, Austria, Slovenia,etc.